Terug naar Nieuws

“Meten is weten, regelen is regeren""

donderdag 21 december 2017

“Meten is weten, regelen is regeren""

De verkoop en ondersteuning van de West Control Solutions producten van TMC Instruments uit Zeist is per 1 januari 2018 aan Isotron Systems B.V. (www.isotron.eu) in goede harmonie overgedragen.

TMC Instruments is al meer dan 35 jaar een begrip in de procesindustrie met o.a. de verkoop en ondersteuning van de meet & regelinstrumenten van bovengenoemde West-producten.

In 2007 is Isotron Systems aangesteld als grootimporteur van de totale productgroep van ‘West CS’. In goede onderlinge samenwerking is de rol van distributeur van TMC Instruments destijds als distributeur gecontinueerd.

Isotron levert sinds 1976 geavanceerde industriële automatiseringssystemen en componenten aan vele diverse industriële branches en segmenten. De jarenlange ervaring en specialistische kennis van Isotron wordt vormgegeven door de import en distributie in de Benelux  van hoogwaardige sensoren en systemen van de merken: Advantech, BTI, Cognex, Contrinex, Hengstler, M-System, Pizzato, Pro-face, SIKO, Unitronics, West/PMA etc.

Hierbij biedt Isotron gedegen advies op basis van specifieke toepassingen en oplossingen met betrekking tot de beoogde en benodigde applicaties van de markt. Ook in het geval van de West CS-producten is deze expertise in huis. “Meten is weten, regelen is regeren!!”

Voor meer informatie kunt u mailen naar: west@isotron.eu of bellen naar: 073 6391639.