Terug naar Nieuws

Isotron Systems officiële distributeur Mayser veiligheidsproducten

vrijdag 20 juli 2018

Isotron Systems officiële distributeur Mayser veiligheidsproducten

16 juli 2018 ‘s-Hertogenbosch - Het in Ulm (Duitsland) gevestigde Mayser GmbH & Co KG heeft Isotron Systems in de Benelux benoemt tot officiële distributeur van haar veiligheidsproducten.

Mayser is een internationaal opererende onderneming in o.a. veiligheidstechniek en foamtechnologie (o.a. veiligheidsbumpers en automotive toepassingen).

Voor de tactiele veiligheidsproducten zoals veiligheidsprofielen, -bumpers en –schakellijsten is Mayser inmiddels uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende producenten. Op het gebied van veiligheidssensoren voor robottechnologie, cobots, AGV’s en dergelijke, heeft Mayser een gepatenteerd systeem met ultrasone sensortechnologie ontwikkeld dat ook toepasbaar is in standaard toepassingen.

De producten van Mayser worden ingezet daar waar bewegende onderdelen een mogelijk gevaar vormen voor mens en machine en moeten worden gestopt of vertraagd bij dreigend gevaar. Met de uitgebreide ervaring in diverse industrieën zijn zij in staat om op maat gemaakt oplossingen te leveren.

Voor de verkoop en ondersteuning van deze producten is een partner gevonden in Isotron Systems. Het productportfolio van Mayser is een aanvulling op het bestaande assortiment en stelt Isotron Systems in staat om verder te groeien als een volwaardige partner voor bedrijven in de industrie als het gaat om veiligheids- en sensoroplossingen..

Isotron Systems levert al meer dan 40 jaar automatiseringsproducten en -systemen aan klanten in vele industriesegmenten binnen de Benelux. Vanuit de brede kennis en ervaring geven zij kundig (toepassings)advies en geven ook op regelmatige basis trainingen aan ontwikkelaars en engineers.

Beide partijen zijn enthousiast en vol vertrouwen dat dit zal leiden tot een succesvolle samenwerking waarbij klanten een nog completer portfolio kan worden aangeboden.