Medewerker Technical Support Engineering (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

Medewerker Technical Support Engineering (m/v)

('s-Hertogenbosch, 20 uur per week)

Ben jij klantgericht en een sfeervolle aanwinst voor ons team? Dan is Isotron Systems B.V. op zoek naar jou!

Laten wij ons onszelf eerst even voorstellen:

Isotron Systems is ontstaan in 1976 en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch (De Herven). Wij verkopen kwalitatief hoogwaardig elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector (groothandel, eindgebruiker, machine bouwer en systeem integrator) in Nederland, België en Luxemburg. Isotron Systems biedt haar klanten een breed assortiment vooraanstaande industriële merken die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen en markten.

Wij zijn een commercieel/technisch no-nonsense bedrijf met een prettige werksfeer, waar ruim 35 medewerkers werkzaam zijn vanuit de vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Willebroek (BE). Korte communicatielijnen, focus op de markt en de klanten en veel ruimte voor een persoonlijke aanpak om de geplande resultaten te behalen, kenmerken de cultuur binnen Isotron Systems.

Binnen ons bedrijf is de afdeling Technical Support Engineering (TSE) een belangrijke spil. De hoofdtaken van de afdeling TSE zijn het ondersteunen van onze klanten in het ‘pre- en after’sales traject en ons eigen commerciële personeel.

Omdat Isotron Systems een breed assortiment industriële producten biedt en in nagenoeg alle industriële en logistieke omgevingen klanten heeft, is de functie van medewerker Technical Support Engineer bij uitstek de kans om veel kennis op te doen over de markt en producten uit de industriële automatisering.

Wij zoeken een nieuwe collega en je belangrijkste taken zullen bestaan uit:

  • Het hardwarematig assembleren en het softwarematig installeren en configureren van industriële computers.
  • Het controleren en testen van retour ontvangen producten.
  • Op den duur technisch ondersteunende en adviserende werkzaamheden verrichten voor klanten en collega’s.
  • Op den duur technisch inhoudelijk relatie voeren met de buitenlandse fabrikanten. Een enkele keer zal daar ook bezoek dienen te worden afgelegd voor bijv. training, technisch overleg etc.

Het profiel van je functie:

Wij zoeken een technisch toch wel enigszins geïnteresseerde man of vrouw met een normale algemene ontwikkeling. Een afgeronde technische MBO- of HBO-opleiding is, gezien doorgroeimogelijkheden, een voordeel, maar is geen harde eis. Je hebt een klantgerichte, commerciële instelling en je bent in het bezit van enig inlevingsvermogen. Je bent gedreven, leergierig, enthousiast en ondernemend. Je bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must, kennis van de Duitse taal is een pré.

Dit bieden wij jou:

  • Een afwisselende parttime functie van 20 uur per week. Eventuele doorgroeimogelijkheid naar een fulltime dienstverband op termijn behoort tot de mogelijkheden.
  • Een werkomgeving waar je zeer veel kunt leren op het gebied van de industriële automatisering.
  • Deskundige en betrokken collega’s en een prettige werksfeer.
  • Aansprekende fabrikanten en klanten in uiteenlopende branches.
  • Een prima salaris en goed pakket overige arbeidsvoorwaarden.
  • Een functie bij een financieel zeer gezonde, stabiele en groeiende onderneming.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden over de functie en ons bedrijf?  Stuur dan je CV en motivatie naar Marco de Bever via email: mbe@isotron.eu of neem bij eventuele vragen contact met ons op.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Nieuws

Rail Line versterkt met Profinet-technologie

Isotron heeft het populaire Rail Line-systeem van PMA uitgebreid met een Profinet-buskoppelmodule. Hiermee onderscheidt Rail Line zich van...

Lees meer

Nieuwe 12 Megapixel smartcamera en 2k-...

Cognex, marktleider op het gebied van machine vision en industriële barcodelezing, heeft deze maand de introductie van de In-Sight® 9000 reeks...

Lees meer

Unitronics nieuws november 2018

 ‘Built-in’ 7-inch Na de succesvolle lancering van de Built-in UniStream 5”, volgt nu de introductie van een 7” uitvoering welke leverbaar...

Lees meer

Mayser USi: Ultrasoon sensor voor...

De geavanceerde ultrasone USi-sensoren van Mayser detecteren mensen en voorwerpen door middel van contactloze technologie. De inzet van de USi zorgt...

Lees meer

Een start met het Industrial Internet of...

In deze serie blogs gaan we proberen de wereld van the Industrial Internet of Things te doorgronden, oftewel IIoT. Twee veel voorkomende vragen over...

Lees meer