Terug naar Nieuws

Nieuw van Pizzato: veiligheidsdeurgreep met LED-verlichting

vrijdag 25 januari 2019

Nieuw van Pizzato: veiligheidsdeurgreep met LED-verlichting

Vanuit de jarenlange ervaring met veiligheidsschakelaars komt Pizzato nu met een volledig nieuw concept op het gebied van veiligheidsdeurgrepen, namelijk de P-Kube Krome serie. De nieuwe P-KUBE Krome serie combineert de kenmerken van een robuuste deurgreep voor veiligheidstoepassingen met een ergonomische greep en diverse geïntegreerde functionaliteiten zoals een drukknop en machinestatus aan de hand van LED verlichting. De P-KUBE Krome is naadloos te combineren met verschillende veiligheidsschakelaars (NS en NG) van Pizzato. 

De Pizzato veiligheidsschakelaars zijn Ecolab gecertificeerd en zijn verkrijgbaar in een metalen en kunststof uitvoering. De metalen NG-veiligheidsschakelaars kunnen daarnaast worden uitgebreid met diverse extra druk- en noodstop knoppen. 

 

Robuust design

Het interne sluitsysteem is gemaakt van 5 mm dik staal wat zorgt voor een betrouwbaar systeem. Het design van de veiligheidsdeurgrepen voorkomt dat het systeem kan worden gemanipuleerd. De RFID-codering maakt dit product geschikt voor diverse veiligheidstoepassingen op verschillende veiligheidsniveaus.

LED-signalering

De veiligheidsdeurgreep is verkrijgbaar met een mat chromen afwerking of met geïntegreerde LED strip. Met de verlichte bedieningsknop kunnen functies als stop, open en reset worden uitgevoerd. De geïntegreerde LED strip bevat de mogelijkheid om aan de hand van verschillende kleuren een functionele signalering te weergeven.

Met slechts enkele producten van Pizzato, kunt u verschillende combinaties voor uw deurbeveiliging tot stand brengen. Bovendien is er geen externe bedieningskast of signaalkolom nodig waardoor installatiekosten worden bespaard.

Bekijk de brochure voor de innovatieve mogelijkheden van Pizzato