Service & support

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van automatisering in diverse sectoren en markten zijn wij in staat u van deskundig advies te voorzien. Diepgaande technische kennis wordt steeds schaarser en het vinden van technisch personeel is ook geen eenvoudige opdracht.

Training
Bij Isotron Systems besteden wij veel tijd aan het opleiden van onze mensen. Zo kunnen onze Field Sales Engineers en Office Sales Engineers op niveau met u meepraten over de techniek en toepassing van onze producten in uw applicatie. 

Daarnaast geven wij ook op regelmatige basis hands-on soft- en hardwaretrainingen in ’s-Hertogenbosch (NL) en Willebroek (BE) op het gebied van PLC’s en Smart camera’s. Bij voldoende deelnemers kunnen wij ook een op maat gemaakte training on site verzorgen.

Technical Support
Naast de Field en Office Sales Engineers staat onze Technical Support afdeling klaar voor technische vragen over onze producten en de toepassingen. Mocht u hulp nodig hebben bij het in bedrijfstellen van het product staan zij klaar om uw vragen te beantwoorden en waar nodig te assisteren. Bekijk ook onze FAQ-pagina voor veel gestelde vragen.

Indien er behoefte is aan on-site begeleiding kunnen wij deze betaalde support leveren. Zo kunnen onze engineers op elk moment een technisch probleem oplossen, maar kunnen ze ook ondersteuning bieden bij een installatie, reparatie en/of bij een onderhoudsvraagstuk.

Machine vision
Naast de Machine vision trainingen die wij op regelmatige basis geven, voeren wij ook haalbaarheidsonderzoeken uit. Vanuit ons eigen vision-lab kunnen wij testen uitvoeren door met verschillende camera’s en verlichtingsopties te bekijken of een visioncontrole die u voor uw applicatie nodig heeft is te realiseren en welke soft- en hardware u daar voor nodig heeft.

PC assemblage
Wilt u een PC op maat laten maken met moederbord, configuratie en software-installatie naar uw eigen wensen? Wij kunnen deze op maar voor u laten assembleren zodat deze kant en klaar voor gebruik bij u worden afgeleverd.

Reparaties
Voor reparaties hanteert Isotron Systems B.V. en Isotron Systems B.V.B.A. een RMA (Return Material Authorization) procedure. Deze procedure hebben wij in het leven geroepen om de correcte afhandeling van de door u aangeboden reparaties te waarborgen en te bespoedigen. Wanneer u goederen ter reparatie aan wilt bieden dient u bij ons een RMA-formulier in te dienen. 

Veelgestelde vragen
Op deze pagina vindt u een selectie van veelgestelde vragen over onze producten. Loopt u tijdens de inbedrijfstelling of het gebruik tegen een foutmelding of probleem aan?

Wellicht dat uw vraag op deze pagina al wordt beantwoord. Is dat niet zo? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws

Uitbreiding Pizzato veiligheidsschakelaars...

Pizzato Elettrica introduceert de nieuwe compacte ST G-serie in de reeks RFID-veiligheidsschakelaars. Het grote voordeel van deze ST G RFID...

Lees meer

Geef Industry 4.0 een boost!

Op 4 december 2019 j.l. hebben wij in België, samen met de Howest Hogeschool Kortrijk en onze partner VDH Software Solutions, een...

Lees meer

R30NE1 Modbus/TCP netwerkmodule van M-system

Graag introduceren wij u de nieuwe R30NE1 Modbus/TCP netwerkmodule voor de R30 remote IO-serie van M-system. Dit compacte en zeer flexibele...

Lees meer

Versterking Isotron Systems

Vanaf 1 oktober jl. is ons team in België versterkt met de komst van Jürgen van den Driessche van Schneider Electric. Isotron Systems BVBA (België...

Lees meer

Tri-Tronics CLS Ultrasone vorksensor

Met deze ultrasone Clear Label Sensor (CLS) van Tri-Tronics is het detecteren van transparante of doorschijnende etiketten/labels geen...

Lees meer

TPC-71W: compacte touchpanel PC

De TPC-71W is een compacte touchpanel PC uitgerust met een NXP® i.MX 6 Cortex™ -A9 dual/quad-core processor. Het 7-inch TFT LCD-display met...

Lees meer