Service & support

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van automatisering in diverse sectoren en markten zijn wij in staat u van deskundig advies te voorzien. Diepgaande technische kennis wordt steeds schaarser en het vinden van technisch personeel is ook geen eenvoudige opdracht.

Training
Bij Isotron Systems besteden wij veel tijd aan het opleiden van onze mensen. Zo kunnen onze Field Sales Engineers en Office Sales Engineers op niveau met u meepraten over de techniek en toepassing van onze producten in uw applicatie. 

Daarnaast geven wij ook op regelmatige basis hands-on soft- en hardwaretrainingen in ’s-Hertogenbosch (NL) en Willebroek (BE) op het gebied van PLC’s en Smart camera’s. Bij voldoende deelnemers kunnen wij ook een op maat gemaakte training on site verzorgen.

Technical Support
Naast de Field en Office Sales Engineers staat onze Technical Support afdeling klaar voor technische vragen over onze producten en de toepassingen. Mocht u hulp nodig hebben bij het in bedrijfstellen van het product staan zij klaar om uw vragen te beantwoorden en waar nodig te assisteren. Bekijk ook onze FAQ-pagina voor veel gestelde vragen.

Indien er behoefte is aan on site begeleiding kunnen wij deze betaalde support leveren is een van onze Technical Support Engineers aanwezig bij bijvoorbeeld ingebruikname van machine en/of productielijn.

Machine vision
Naast de Machine vision trainingen die wij op regelmatige basis geven, voeren wij ook haalbaarheidsonderzoeken uit. Vanuit ons eigen vision-lab kunnen wij testen uitvoeren door met verschillende camera’s en verlichtingsopties te bekijken of een visioncontrole die u voor uw applicatie nodig heeft is te realiseren en welke soft- en hardware u daar voor nodig heeft.

PC assemblage
Wilt u een PC op maat laten maken met moederbord, configuratie en software-installatie naar uw eigen wensen? Wij kunnen deze op maar voor u laten assembleren zodat deze kant en klaar voor gebruik bij u worden afgeleverd.

Reparaties
Voor reparaties hanteert Isotron Systems B.V. en Isotron Systems B.V.B.A. een RMA (Return Material Authorization) procedure. Deze procedure hebben wij in het leven geroepen om de correcte afhandeling van de door u aangeboden reparaties te waarborgen en te bespoedigen. Wanneer u goederen ter reparatie aan wil bieden dient u bij ons een RMA-formulier in te dienen. 

Veelgestelde vragen
Op deze pagina vindt u een selectie van veelgestelde vragen over onze producten. Loopt u tijdens de inbedrijfstelling of het gebruik tegen een foutmelding of probleem aan?

Wellicht dat uw vraag op deze pagina al wordt beantwoord. Is dat niet zo? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws

Nieuwe en verbeterde gebruikersinterface...

De KS98-2 met de nieuwe firmware versie 4.0 bevat nieuwe en verbeterde functies zoals programmeerbare schermdialogen en schermen met...

Lees meer

Gecontroleerde en veilige formaatverstelling...

Het automatiseren van verpakkings- of productielijnen is om verschillende redenen noodzakelijk in een bedrijf. Je wilt efficiënter werken, meer...

Lees meer

Isotron Systems benoemd tot officiële...

Met ingang van mei 2019 neemt Isotron de distributie, advies en support van alle Secomea hard- en softwareproducten binnen de industriële...

Lees meer

Absolute encoders ACURO®AC 58 met PROFINET (...

De ACURO AC58 absolute encoders van Hengstler zijn nu ook verkrijgbaar met Profinet en verbeterd ten opzichte van de standaard...

Lees meer

Nieuw: Unitronics PLC met virtuele HMI

Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van ‘All-in-One’ controllers, heeft Unitronics een toonaangevende positie...

Lees meer

Advantech EKI-2525LI: De kleinste...

Deze unmanaged switch is slechts 8 cm hoog en daardoor uitermate geschikt voor applicaties waar ruimte schaars is. Compacte apparaten als PLC’s zijn...

Lees meer